workshops

4 berichten

film als les

Filmworkshops van IJver zijn mediaspeeltuinen waarin groepen het medium hands-on kunnen ontdekken. De basis van de workshops is filmmaken als gezamenlijke activiteit. Iedereen krijgt een rol in het proces en er moet worden samengewerkt. De opdrachten zijn ludiek en aan het eind is de film direct klaar om samen terug te kunnen kijken.

voorbereidende lessen

Om de inhoud van de films te introduceren en aan te scherpen verzorgen we vaak ook een of meerdere  voorbereidende lessen. Zo kunnen onze workshops tot een eigen project worden uitgebreid of als presentatie of verwerkende activiteit bij een bestaand project worden gebruikt. Voorbeelden hiervan vindt u bij ons passend aanbod.

lessenserie

Naast workshops ontwikkelen we momenteel een aantal lessenreeksen. Deze kunnen geheel of gedeeltelijk op afstand worden uitgevoerd. Het lesmateriaal van de reeksen is ook beschikbaar om als docent zelf met je klas uit te kunnen voeren.

workshops en activiteiten 

Hieronder ons huidige aanbod aan korte activiteiten en workshops op het gebied van media en film voor voortgezet onderwijs.