speciaal onderwijs

5 berichten

Bijzondere doelgroepen

Eén van de leukste kanten van ons werk is om met heel veel verschillende doelgroepen te mogen werken. We zitten overal in het land, met allerlei verschillende mensen in diverse projectvormen en komen van alles tegen. Één specifieke doelgroep verdient inmiddels wel een eigen plek op onze website, aangezien we er zo vaak mee werken.

Speciaal Onderwijs

Sinds 2008 zijn we actief binnen het speciaal onderwijs. Inmiddels zijn leerlingen uit het SO een van onze favoriete en meest voorkomende doelgroepen. We hebben gewerkt op een aantal cluster 3 en 4 scholen en andere instellingen in de zorg. Een aantal van de plekken waar we hebben gewerkt zijn : VSO de Brug, VSO de Ark, Orion Noord, Orion Zuid, Orion Zuidoost, Altra Konijnenstraat, Altra Krommenie, Altra Purmerend, Praktijkschool de Dreef, Bleichrodt, Leo Kanner College, Alphons Laudy, Thomashuis Zandvoort.

Privacy

Helaas is het niet altijd mogelijk iets van de projecten die wij met film in het SO maken te laten zien op deze website. De privacy van de deelnemers is een groot goed en uiteraard tonen wij hen hier dan ook niet herkenbaar zonder toestemming. Toch proberen we hieronder wel een aantal van de projecten te presenteren en soms zelfs met wat beeldmateriaal.