IJver, Filmmaken en workshops
IJver, Filmmaken en workshops

over ons

IJver maakt films met groepen mensen

Wij houden van filmmaken. Niet alleen omdat het iets leuks oplevert, namelijk toffe films. Maar ook omdat het een fantastische activiteit is voor groepen mensen. Je moet samenwerken om iets te bereiken. En voor ieder is er een taak te vinden, die bij hem of haar past. Hierdoor is samen een film maken ook een geweldige manier om samen een bepaalde inhoud te bespreken of verwerken. Zonder overleg gebeurt er namelijk niets.

Resultaat én procesgericht

Wij zijn uitzonderlijk goed in het zorgen dat bij elke vraag voor een film of activiteit, het accent op het juiste resultaat komt te liggen. In de activiteit of in de film en het liefst natuurlijk altijd net genoeg in allebei.

Mensen

IJver bestaat sinds 2005 uit twee personen. Guido van Troost is geschoold als beeldend kunstenaar en vindt inmiddels het werken met groepen en sámen iets maken zijn interessantste medium. Jörgen van den Wijngaart is een agoog en producent die veel waarde hecht aan projecten die verbinden en hun inhoudelijke doelen bereiken. Samen delen wij een enorme gedrevenheid, kennis van zaken en voorliefde voor het werken met veel verschillende soorten mensen. Inmiddels werken wij ook vaak samen met een paar getalenteerde jonge makers/docenten, waar we in geloven en die we graag mee op sleeptouw nemen.

Doelgroepen

We werken veel en graag met jongeren, zowel binnen als buiten het onderwijs. Bij cluster 3 en 4 en andere zorginstellingen zijn we heel actief. Daarnaast hebben we ook met veel plezier gewerkt met allerlei andere doelgroepen in buurt en community-art projecten.

Gegevens

IJver
Nieuwe Uilenburgerstraat 5
1011LM Amsterdam

info[at]ijver.com
+31 6 52456040

kvk 34315421
btw 8203.11.005.b.01

iban nl62ingb0002826260

cjp 20346953