Kunsthelden 2018 Eindfilm

Na een fantastisch nieuw seizoen van Kunsthelden is de eindfilm gereed. Ongeveer 10 cursisten, waarvan de meesten al voor het tweede jaar mededen bedachten en maakten samen met IJver deze film in de laatste 10 weken van hun cursus.

De film gaat over een aantal slechteriken, die een spookgebouw creëren. Ze proberen hiermee vloggers naar zich toe te lokken, deze te betoveren en in hun macht te krijgen. Helaas voor de slechteriken hebben de vloggers ook superkrachten en weten ze uiteindelijk hun slechte plannen te dwarsbomen.

Hieronder 2 scenes uit de film, die we helaas omwille van de privacy van de cursisten en hoofdrolspelers niet in zijn geheel kunnen tonen…

 

Over Kunsthelden

Kunsthelden zit in jaargang 2 en is een initiatief van stichting Tamino. Het zijn creatieve cursussen voor jongeren, die op een cluster 3 school zitten. Ze doen 20 zaterdagmiddagen in hun vrije tijd mee met Beeldend, Dans, Muziek of Film. In deze cursussen leren ze behalve daadwerkelijke vaktechnische zaken ook veel over samenwerken en zichzelf presenteren. IJver verzorgt en ontwikkelt in dit kader al twee jaar met veel plezier alle filmactiviteiten. De cursus vindt plaats op Orion Noord in Amsterdam. Heb je interesse om deel te nemen, neem contact op met ons via info[at]ijver.com of stichting Tamino via t.vandijk[at}stichtingtamino.nl .

filmmakers in actie
gezamenlijk overleg over de film